Uw moderne startpagina website maken

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een startpagina script is niet duur. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Een startpagina script moet u beschouwen als een beheerprogramma voor uw startpagina website. Het betreft programmatuur die u op uw webhosting pakket plaatst. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo zal de browser de correcte dochterpagina tonen aan de bezoeker. Een startpagina website is uitstekend te bouwen. Meer is te lezen op Het beginnen van een nieuwe startpagina website wanneer u zo een soort website wilt beginnen. Op een startpagina website bevinden zich een aantal dochterpagina’s, doorgaans met een eigen thema. De categorieën kunnen worden gebruikt om het onderwerp weer in deelonderwerpen uit te splitsen.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. Het script dient op uw webhosting pakket geplaatst te worden. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting