Uw eigen startpagina online zetten

Zou u een redelijk aantal goede websites zo kunnen opnoemen, dan is het voor u wellicht interessant om deze websites te delen via een linkpagina. Daarbij is het voordeel voor u dat u zijdelings kunt bijverdienen door een banner of advertenties te plaatsen op uw startpagina. Daarvoor kunt u zonder kosten een startpagina aanmaken. Rubrieken bieden de mogelijkheid om uw links op deelonderwerp te sorteren. Vooral wanneer u links over onderwerpen heeft waar nog weinig over geschreven is, wordt uw startpagina interessant voor bezoekers en zoekmachines zoals Google en Bing.

Omdat het vullen van een startpagina met waardevolle links toch wat tijd in beslag kan nemen, is het ook fijn wanneer hier een beloning tegenover staat. Er is een extra inkomen uit de startpagina te halen. Inkomsten genereren kan bijvoorbeeld met behulp van affiliate banners, affiliate links en bijvoorbeeld advertenties van het platform Google Adsense.

Voor wat bijverdienen is het dus prima te doen om een startpagina met banners en advertenties aan te maken. Een informatiebron die we u niet willen onthouden is Nederlandse startpagina. Via uw eigen startpagina kunt u ook uw eigen website wat meer bekendheid geven. Zowel bij de bezoekers als bij de zoekmachines. Het fenomeen €œstartpaginascript€ is ook interessant. Daarmee is het mogelijk om zonder technische kennis een startpagina website te maken. Daarmee neemt u het heft zelf in handen. Maken uw bezoekers regelmatig een startpagina aan met interessante links, dan zorgt dit voor extra snelle groei.
Free Web Hosting