FBME bank problemen

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). De bank staat sinds juli 2014 onder bewind. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

Uit een rapport van FinCEN in 2014 bleek dat de bank dubieuze klanten aantrekt en de geldstromen onnavolgbaar zijn. Dubieuze klanten zoals terroristische en criminele groeperingen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

De inkomsten lopen terug voor FBME Bank en door het nieuws willen veel klanten hun geld opnemen. Het zou kunnen dat de bank hierdoor niet langer kan blijven voortbestaan. Verder is het lastig om door de klantenservice van FBME Bank geholpen te worden.

Het artikel All the FBME updates is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. Mocht u zelf klanten zijn bij FBME Bank dan geeft het artikel tips over mogelijke vervolgstappen.
Free Web Hosting