Een eigen affiliate website

Een eigen affiliate site kan worden opgezet met behulp van een PHP script. Een affiliate script kunt u heel makkelijk installeren op een webhosting pakket. Wilt u hier meer over weten? Lees dan snel verder.

Voor mensen die net met internet marketing beginnen zal affiliate marketing vrij eenvoudig zijn om te leren. Er is veel informatie voorhanden rondom affiliate marketing. Uw zogeheten publisher ID wordt opgenomen in de links waarmee u naar de producten verwijst, zodat een verkoop aan u kan worden gekoppeld. Het is mogelijk om een online shop te beginnen waarmee affiliate producten gepromoot kunnen worden.

U kunt op de pagina affiliate webshop beginnen meer over affiliate marketing lezen. Schaft u er een PHP script voor aan, dan zal deze zijn voorzien van een beheerpaneel. Met dat paneel kunt u alle instellingen van uw affiliate marketing webwinkel wijzigen. Productfeeds kunnen worden gebruikt om automatisch het productaanbod binnen uw webwinkel actueel te houden.

Er kunnen tevens banners aan de site worden toegevoegd als u dat wilt. Banners kunnen via de beheeromgeving heel makkelijk aan uw site toegevoegd worden. Zo kunt u de afbeelding uploaden en de URL invoeren waarnaartoe de banner moet verwijzen. Verder kunt u aangepaste code plaatsen als dat nodig is. Verder is er de mogelijkheid om linkpartners aan de website toe te voegen als u dat wilt.
Free Web Hosting