Goede startpagina

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Een extra zakcentje verdienen met een linkpagina is ook mogelijk. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Het artikel Startpagina script gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Als laatste krijgt u nog een tip mee. Wilt u op een bepaalde site graag een link hebben? Is daarvoor een link terug nodig? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.
Free Web Hosting