Uw nieuwe portaalsite realiseren

Startpagina’s worden nog vaak gebruikt. Dode links moeten wel regelmatig vervangen of verwijderd worden. Bovendien wordt dikwijls de PHP code niet bijgewerkt.

Her en der is er een goed script te vinden. Zo bevat het artikel startpagina script een verwijzing naar een goed startpaginascript. Webruimte en registratie van een eigen domein zijn ook nodig. U kunt uitgaan van een jaarlijkse betaling voor het domein en het webhosting pakket. De eerste keer dat u een bezoek brengt aan de website, wordt het installatieproces gestart.

Verschillende widgets zijn beschikbaar voor plaatsing op uw startpagina’s. U kunt op diverse plekken een blokje met nieuws plaatsen als u dat wilt. Ook stukken tekst toevoegen is geen enkel probleem. Iemand met een eigen startpagina op uw website kan deze widgets ook eenvoudig plaatsen aan zijn eigen startpagina.

U kunt op een gemakkelijke manier een extra inkomen met het startpagina script realiseren. U kunt namelijk links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Een bezoeker die een link wil toevoegen, mag bovendien kiezen waar de link geplaatst dient te worden.

Gebruikersregistratie is eventueel aan te zetten. Met een gebruikersaccount kan een bezoeker een dochterpagina aanmaken. Een subdomein kan verder worden gekozen. Op iedere dochterpagina wordt het aantal links onderaan weergegeven.
Free Web Hosting