Bouw een eigen startpagina

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Via het artikel Wat is een startpaginascript? kunt u meer er over lezen. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Vraagt de beheerder een link terug? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? Plaats de link terug dan op een gratis startpagina. Dit is vaak ook beter dan twee sites die naar elkaar linken.
Free Web Hosting