Je eigen portaalsite samenstellen

Het in elkaar zetten van een startpagina website is relatief gemakkelijk. Het is raadzaam om hiervoor van een startpaginascript gebruik te maken. Het script biedt ondersteuning bij de belangrijkste handelingen rondom het maken van uw eigen startpagina website. Iemand die geen verstand van de techniek heeft zou vrij eenvoudig overweg moeten kunnen met het script.

Zou u hier graag meer over lezen, dan is startpagina script een goed beginpunt. Dat artikel bevat een verwijzing naar een site waar een dergelijk script te koop is. Een startpagina website opzetten is heel eenvoudig te doen met zo een script. De bedoeling is dat de bestanden naar uw webruimte worden gekopieerd. De registratie van een domeinnaam is ook iets wat erbij hoort.

Het is mogelijk om meerdere startpagina’s aan te maken op uw website. Vaak gaat een dochterpagina over een enkel onderwerp. De mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe dochterpagina in te vullen is erg handig. Zo kunt u relevante zoektermen opnemen in het subdomein. Het is daarnaast mogelijk om de belangrijkste zoekwoorden in te voeren per losse dochterpagina.

Er is op uw website na de installatie een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich op een gemakkelijke manier kan registreren. Men kan via het aangemaakte account een eigen startpagina aanmelden. Met een eigen account maakt men de nieuwe startpagina heel gemakkelijk aan. Niet alleen zijn er daarbij backlinks toe te voegen aan een dochterpagina. Ook kunnen er verschillende soorten widget aan een startpagina worden toegevoegd. Een beheerder kan de metagegevens van zijn startpagina eenvoudig instellen tijdens het aanmaken.

Een beheeraccount geeft u niet alleen de rechten om dochterpagina’s aan te passen, maar ook de algemene instellingen van uw startpagina website. Zo kunt u banners plaatsen die overal zichtbaar zullen zijn. Binnen een mum van tijd heeft u alle kleuren naar wens aangepast. Het script koppelt zelf een aanvraag aan het juiste subdomein. Aan de hand hiervan zal worden bepaald welke gegevens uit de database nodig zijn en aan de bezoeker getoond zullen worden.
Free Web Hosting