CMS systeem informatie

Bij het bouwen van een zakelijke website kunt u van een tool gebruikmaken. Men spreekt vaak van een CMS systeem. Een CMS systeem is met behulp van de link Tools voor website beheren simpel te bemachtigen. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. Daarnaast kunt u ook een beheeraccount toevoegen via het installatiescript. U kunt met dit account inloggen op de beheerpaneel en beheerderstaken uitvoeren.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? Het CMS systeem biedt functionaliteit om deze aanbevelingen gemakkelijk aan uw website toe te voegen. Een testimonial bevat een positief verhaal van een klant over uw onderneming. Voor het beheer van banners kunt u een afzonderlijk beheerscherm gebruiken. Er zijn diverse posities op uw website waar een banner plaatsen mogelijk is.

Er zijn mogelijkheden om via uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. Men kan bestellen en betalen via uw website. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. De klant kan tussen verschillende betaalwijzen kiezen voor de online betaling nadat u de betaalkoppeling heeft ingesteld. Naar de klant wordt ook een e-mail gestuurd met informatie rondom de bestelling. Via het beheerpaneel kunt u delen van de tekst van deze e-mail naar eigen wens aanpassen. Deze mogelijkheid heeft u bovendien bij andere e-mails en teksten op uw site. Zonder aarzelen wilt u iets eerst zien voordat u het aanschaft.
Free Web Hosting