Je Eigen Advertentie Site

Het is niet moeilijk om een eigen marktplaats te starten met behulp van een advertentie script. Maar misschien is de installatie van het script wel het moeilijkste van alles. En moet u de webhosting en een domeinnaam regelen. Het is daarbij mogelijk om vanuit de aanbieder ondersteuning te krijgen.

U kunt meer over een marktplaats PHP script lezen op . Het artikel bevat een verwijzing naar een marktplaats PHP script. U hoeft om het advertentie script te gebruiken niets te weten over de techniek. Kleuren zijn gemakkelijk via het beheeromgeving te veranderen. De kleurcodes hoeft u dus niet te kennen. Formulieren op de advertentie website zijn zo opgezet dat spam niet wordt doorgelaten. Tevens kunt u spammers die er doorheen komen blokkeren op IP adres. Aan de gebruikersregistratie kunt u kosten koppelen in het geval dat u dat wilt.

Wilt u iets aanpassing in het uiterlijk van uw advertentie website? U kunt een verandering middels de beheergedeelte gemakkelijk doorvoeren. Om dit te doen heeft u geen verstand nodig van de techniek. Na het opslaan van uw wijzigingen, zijn ze direct aan de voorkant van uw advertentie website te zien. Als u weinig over de techniek weet is het script een echte aanrader. Het inhuren van een PHP webdeveloper is niet nodig. Daarnaast hoeft u niet zelf te programmeren. Alles wat nodig is, zit in het script.
Free Web Hosting