Wat is een startpaginascript?

Het is ook voor u mogelijk een startpagina aan te maken. U hoeft namelijk niets over de techniek te weten. Vaak zijn de links op thema gesorteerd. In de regel wordt een dochterpagina beperkt tot een enkel hoofdonderwerp. Binnen de dochterpagina’s zijn weer deelonderwerpen te maken. Om deze indeling te maken kan men verschillende rubrieken aanmaken op de startpagina. Men noemt een rubriek ook wel een categorie. De titel van de rubriek beschrijft waar de links in de rubriek over gaan.

Het aanmaken van een dochterpagina is gratis. Er kan een voorwaarde aan het minimum aantal links gesteld worden. Het kan zijn dat uw startpagina anders niet wordt getoond. Men kan de startpagina ook verwijderen wanneer er te weinig links opstaan. Door zelf een startpagina website op te richten kunt u dit weer voorkomen. Een ander kan u geen regels opleggen wanneer de startpagina website van u is. Voor het maken van een eigen startpagina website is een startpagina script nodig.

Bent u op zoek naar meer hierover? Het artikel Uw eigen startpagina maken is een goede bron van informatie omtrent dit onderwerp. Er is nog meer op die site geschreven over startpagina’s. Zo leert u hoe het aanmaken van een dochterpagina in zijn werk gaat. U vindt er ook verwijzingen naar een modern startpagina script.
Free Web Hosting