Maak een eigen startpagina

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Er hoeft doorgaans niets betaald te worden voor een eigen startpagina. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Je eigen startpagina maken. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Hier volgt nog een tip. Heeft u graag een link op een bepaalde website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting