Eenvoudig een webshop beginnen

Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Een klant kan eenvoudig betalen voor zijn bestelling. Wanneer er iets is besteld, zult u informatie omtrent de bestelling per e-mail ontvangen. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

U kunt uw webshop op verschillende talen instellen. Zowel Nederlands als Engels kunnen als voertaal worden ingesteld. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Als u dit artikel leest is de kans groot dat u zelf een webshop wilt oprichten.

Het zelf opstarten van een webwinkel is niet heel lastig te doen. Via de pagina Start eenvoudig een webwinkel kunt u een PHP script vinden waarmee u zelf een webwinkel kunt realiseren. Met dit eenvoudig te gebruiken PHP script kunt u een webshop runnen. U kunt met behulp van een webshop heel eenvoudig online uw producten verkopen. U kunt uw klanten online eenvoudig op een simpele wijze laten betalen. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Het is mogelijk om zowel Nederlands als Engels als taal in te stellen. Er kan tevens een webshop op maat in elkaar worden gezet. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Als u dit artikel leest is de kans groot dat u zelf een webshop wilt oprichten. Het is niet moeilijk om zelf een webshop te maken. Een webshop is eenvoudig te runnen met het PHP script dat via de betreffende pagina te vinden is. Het grootste gedeelte van de webhosting providers biedt ondersteuning voor de scripttaal PHP.
Free Web Hosting