Beheer van uw startpagina

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. U kunt een startpagina zien als een uitgebreide linkpagina. Zo kan men links in een categorie plaatsen. Zo helpt u de Nederlandse websurfer om bepaalde informatie online te vinden.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. U kunt affiliate links plaatsen naar producten.

Een startpagina is in meerdere opzichten interessant. Daarover is online van alles te vinden. Op de pagina Beheer van een linkpagina kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Interessant zijn de startpagina scripts. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Uw bezoekers kunnen uw website helpen groeien door regelmatig een nieuwe startpagina aan te maken.
Free Web Hosting