Maak een moderne startpagina website

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Een startpagina website bouwen is makkelijk via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor amper geld alvast aan te schaffen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Startpagina’s zijn dan verder uitstekend inzetbaar voor linkbuilding. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Startpagina aanmaken. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een bezoeker kan zich aanmelden met behulp van uw website en vervolgens simpel een eigen startpagina maken. Daarbij mag men bij een nieuwe startpagina daarbij het subdomein van de startpagina kiezen. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Het script maakt het uiterst eenvoudig om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U kunt met het startpaginascript makkelijk extra inkomen genereren. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van links is met het script makkelijk te doen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. Het is behoorlijk simpel om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting