Een nieuwe portaalwebsite runnen

Voor affiliate marketing kunt u ook gebruik maken van de structuur die een startpagina website biedt. Het plaatsen van een affiliate link is niet heel anders dan het plaatsen van een gewone link. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. Als u het echt wilt kunt u binnen enkele uren al een nieuwe startpagina website hebben.

Staat het bouwen van een startpagina site op uw planning? Om u daarbij te ondersteunen bestaat er een heel handig PHP script. Tevens is er een online handleiding van het script te vinden. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. Wilt u hosting bij het script kopen dan is dat geen enkel probleem. Kijk snel op de in dit artikel genoemde website voor meer informatie. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. U kunt een startpagina website heel gemakkelijk opzetten met een script dat er recent is ontwikkeld. U zou Een eigen startpagina site maken eens kunnen bekijken als u benieuwd bent geworden naar het PHP script. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. Over het algemeen zal men op een startpagina website een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit komt de ranking van de websites ten goede.

U kunt het zo instellen dat bezoekers zich kunnen registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Het is niet nodig om verschillende folders aan te maken op uw webhosting pakket voor de dochterpagina’s. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. Het script is zo opgezet dat ook de voorpagina gemakkelijk is aan te passen via het beheerpaneel. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Men kan rubrieken heel gemakkelijk slepen met de muis.
Free Web Hosting