Begin uw eigen advertentie website

Er is een zekere kans dat u graag uw eigen advertentie website wilt maken, maar geen programmeerkennis heeft. Hiervoor bestaat een oplossing. Een betaalbare optie is het aanschaffen van een al bestaand script voor het bouwen van een advertentie website. U kunt over een advertentie script meer lezen op de pagina marktplaats script kopen. Het artikel bevat een verwijzing naar een betaalbaar advertentie script.

Rubrieken kunnen als betaalde rubrieken worden ingesteld. Per losse rubriek is de prijs van de plaatsing van een nieuwe advertentie te bepalen. Het script zal direct de nieuwe prijs hanteren. Nadat u de nieuwe prijs heeft ingevuld is er geen extra actie nodig om de nieuwe prijs overal door te voeren.

Een verandering doorvoeren zal kinderspel blijken. Het doorvoeren van veranderingen kan heel gemakkelijk in de beheeromgeving. De inloggegevens voor uw beheerdersaccount kunt u zelf instellen tijdens het installeren. Het uitvoeren van beheertaken is zo zeer eenvoudig. wachtwoordherstel. De instructies zult u ontvangen op het e-mailadres dat gekoppeld is aan het account.

Er zijn meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een advertentie. Via de beheeromgeving bepaalt u hoeveel foto’s er maximaal aan een advertentie toegevoegd mogen worden. De foto’s worden bij de advertentie aan de geïnteresseerde getoond. Daarnaast worden vanzelfsprekend de gegevens van de adverteerder getoond bij een advertentie.

Is het wachtwoord van uw account kwijt? Maak u niet druk. Het wachtwoord kunt u resetten via het inlogformulier van de beheeromgeving. Adverteerders krijgen tevens toegang tot deze optie. Op het in het marktplaats script bekende e-mailadres ontvangt de adverteerder de vervolgstappen bij een wachtwoordherstel.
Free Web Hosting