Linkpagina beheer

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Op een groot aantal sites kunt u zonder kosten zelf een startpagina samenstellen. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

Een dochterpagina wordt vaak omtrent een bepaald onderwerp ingericht. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Bijvoorbeeld een pagina over Azië kan per land een rubriek hebben.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. De beslissing om ze weg te laten halen of te laten staan is aan u. Plaatst u naast links ook afbeeldingen, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Handige tips vindt u ook in het artikel Een eigen startpagina samenstellen.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. U bouwt er een stukje garantie mee in. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.
Free Web Hosting