Het beginnen van je nieuwe portaalsite

Startpagina’s zijn nog altijd populair in Nederland. Maar het is wel belangrijk dat u uw website bijhoudt. Maar minstens net zo belangrijk is dat de code van de startpagina website voldoet aan de eisen van deze tijd.

Online kunt u een startpagina script aanschaffen. De verwijzing in het artikel Eigen startpagina samenstellen kunt u bijvoorbeeld volgen om zo een script te vinden. Het betreft een startpaginascript dat niet duur is. Voor het webhosting pakket en het domein dient u ieder jaar te betalen. Het installatie script wordt gestart bij het eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website.

U krijgt de beschikking over verschillende widgets die op uw startpagina’s geplaatst kunnen worden. Zo is het aanmaken van het laatste nieuws een optie. Maar u kunt daarbij zelf een RSS feed toevoegen. Iedereen die een eigen startpagina op uw website heeft, kan deze widgets gebruiken.

Een online inkomen is daarnaast te realiseren met het startpaginascript. Geld kan worden verdiend met de verkoop van backlinks. U mag zelf bepalen hoeveel u voor de links vraagt.

Een technische achtergrond is niet nodig om ermee aan de slag te gaan. Op deze manier is het simpel om een eigen startpagina website te maken. Uw nieuwe startpagina website staat binnen een mum van tijd online. De handelingen die voor installeren nodig zijn, zijn zo simpel mogelijk gebouwd door de aanbieder. De installatieprocedure kunt u vinden op de website van de aanbieder. Binnen no time heeft u het op uw webhosting pakket aan de praat.
Free Web Hosting