Hoe maak ik een startpagina

Verricht u SEO werkzaamheden, dan is het goed om eens naar de mogelijkheden van startpagina’s te kijken. U kunt andere websites er een boost mee geven in de zoekmachines. Startpagina links helpen bij het krijgen van meer bezoekers en eventueel klanten. Links aan anderen verkopen is met uw eigen startpagina website goed mogelijk.

Heeft u wel oor naar een eigen startpagina website? Het artikel Hoe bouw je een startpagina zal u zeker op weg helpen. Het artikel helpt u op weg bij het vinden van een goed startpaginascript. Op het aantal aan te maken startpagina’s zit geen maximum. Het is mogelijk om de startpagina’s aan te vullen met links en widgets.

De meta keywords en description stelt u op een makkelijke slimme in met het startpaginascript. Er worden per startpagina wat statistieken bijgehouden. De aanmaakdatum wordt bijvoorbeeld weergegeven. En het aantal rubrieken. Met het script hoeft u zelf geen PHP code meer te schrijven. Schaft u het script aan, dan kunt u direct met uw eigen startpagina website aan de slag. Met behulp van een veilig PHP inlogsysteem kunnen paginabeheerders inloggen. Het inlogsysteem bevat samen met alle andere code een strikte manier van gegevens valideren. Daarmee maakt u het hackers lastig om in te breken op uw PHP site. Op deze verstandige kunt u inkomsten met uw startpagina website genereren. Op deze manier zijn de kosten weer terug te verdienen.
Free Web Hosting