Je bookmarks online beheren

Een link category is heel eenvoudig samen te stellen online. De website kan daarbij per thema ingericht worden. U voegt uw favoriete bookmarks toe in de rubrieken die per startpagina kunnen worden aangemaakt. U kunt per deelthema een rubriek aanmaken op de verschillende dochterpagina’s.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Het doorlezen van Uw favoriete websites op een rijtje is dan een uitstekend idee. Er is ook een verwijzing naar de website van de ontwikkelaar te vinden op die pagina. Wilt u het script kopen, dan kan dat meteen op de betreffende website.

Er zijn tevens teksten over ieder onderwerp aan de verschillende startpagina’s toe te voegen. Het meest recente nieuws kan bijvoorbeeld in een rubriek weergegeven worden. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. Er zijn geen beperkingen op het aantal startpagina’s dat per website aangemaakt kan worden.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. De bestanden zijn eenvoudig te plaatsen op uw webhosting pakket. Zodra de bestanden op de server geplaatst zijn, kunt u het installatieprogramma starten. Voor de website relevante informatie kan tijdens de installatie opgegeven worden. Dat zijn de gegevens voor de zoekmachines en de gegevens voor de database connectie. Tevens krijgt u de mogelijkheid om een beheerdersaccount aan te maken. Op elk moment kunt u met dit account inloggen en wijzigingen aanbrengen op de website.
Free Web Hosting