Startpaginascript

Voor webmasters biedt een eigen startpagina een goede kans om de online vindbaarheid te verhogen. Via een eigen startpagina kunt u linken naar uw website. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Het aanmaken van een startpagina is gratis. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Uw startpagina biedt ook de mogelijkheid tot het verdienen van geld. Dat is toch mooi? Iets dat geen geld kost en in principe geld kan opleveren. Men is bereid u te betalen voor links. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

Er zijn voldoende kanten waar u heen kunt. Vooral met uw eigen startpagina website. U bent dan niet meer afhankelijk van anderen. Via de volgende link kunt u extra informatie vinden: Een eigen startpagina maken. Ook wanneer u geen techneut bent maakt u met dit script uw eigen startpagina website. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Ook kunt u natuurlijk uw eigen startpagina website creëren. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Maak een eigen startpagina kijken. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw dochterpagina weergeven. Maar er zijn tevens voldoende mensen die voor een link willen betalen. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.

Free Web Hosting