Ontwikkel uw eigen portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina gemakkelijk worden opgevraagd. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de juiste dochterpagina te zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken indien u een script aanschaft. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem in elkaar gezet.

Het script zorgt ervoor dat het beheer heel simpel is. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de juiste startpagina in zijn venster krijgt. Is een startpagina script voor u interessant? U kunt dan eens Het opzetten van uw moderne startpagina website doornemen. Direct na het aanschaffen kunt u het startpagina script downloaden. U kunt makkelijk een startpagina website in elkaar zetten met behulp van het startpagina script. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag u een subdomein opgeven waarmee de startpagina in het vervolg te bereiken is. Op de website van de webdeveloper vindt u een handleiding.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. U kunt categorieën ook voorzien van stukjes informatieve tekst. U voegt gemakkelijk het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, in het geval dat u dat wilt. Het aanmaken van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. Ook is een weerkaartje gemakkelijk toe te voegen.
Free Web Hosting