Uw favoriete sites online beheren

Een startpagina site maken kan met een daarvoor bedoeld PHP script. Er geldt hierbij geen beperking op de hoeveelheid startpagina’s die kan worden toegevoegd aan de site. U kunt bezoekers de mogelijkheid geven hun eigen startpagina aan te maken en te beheren.

Een dergelijke website kan worden gemaakt met een script. Over dat script staat op Gemakkelijk uw bookmarks online bijhouden meer informatie. Men kan zelf rubrieken toevoegen aan zijn of haar pagina en daarbinnen bookmarks plaatsen. Ook kunt u speciale blokken aan uw dochterpagina toevoegen, zoals een weerkaartje. Het gaat daarbij om een modern script. Soortgelijke PHP scripts bestaan vaak al langer maar zijn nooit echt bijgewerkt. De pagina’s van uw website zullen responsive zijn.

De homepage kunt u net als iedere andere dochterpagina inrichten. Naast links kunt u diverse widgets aan een dochterpagina toevoegen. In een speciaal blok of widget kunt u bijvoorbeeld informatieve tekst kwijt. Beheerders hebben de volledige controle over de uitstraling van elke dochterpagina.

Verder is het script heel makkelijk op uw hostingpakket te installeren. De meeste pakketten zullen moeiteloos PHP scripts draaien. Via de scripttaal PHP kunt u het script ook uitbreiden als u dat wilt.
Free Web Hosting