Een eigen startpagina online zetten

Kan men uw website nauwelijks vinden, dan heeft uw site niet veel waarde. Door een startpagina script slim in te zetten, kan de vindbaarheid worden verbeterd. Met een startpagina script bouwt u een aantal sites rondom uw hoofdsite. Zoekmachines moeten een keuze maken uit de beschikbaar gekomen nieuwe websites bij de indexering. Stiekem concurreert uw website met alle andere sites op het internet. Veel van deze sites hebben al wat meer pagina’s.En bovenal hebben zij vaak meer inkomende links. Zoekmachines kijken naar deze zaken om uw website te positioneren in de zoekresultaten.

Is een startpaginascript iets dat u kan helpen? U kunt er meer over lezen bij een Nederlandse startpagina maken. De benodigde tools kunt u op deze pagina vinden. Wanneer u hiervoor een bedrijf inhuurt, is het soms raden wat men achter de schermen doet.

Een eigen startpagina kan zorgen voor een extra inkomen. Het weergeven van affiliate banners en links is een optie. U ontvangt dan geld wanneer iemand op een advertentie klikt of wanneer een bezoeker via uw startpagina iets koopt van de adverteerder. Bij een goede aanpak kunt u er een leuk inkomen uithalen.
Free Web Hosting