Meer inkomen met een affiliate shop

Affiliate marketing is een manier om producten van derden te promoten en daarbij geld te verdienen. Zijn er bepaalde producten waar u positief over bent en die u anderen zou aanraden? De uiteindelijke verkoper stuurt bestelde producten op naar de eindklant. U hoeft geen voorraad bij te houden. Wordt via uw verwijzing een verkoop gerealiseerd, dan krijgt u daarvoor een vergoeding. Over het maken van een affiliate webwinkel kunt u op affiliate site meer lezen.

Toegang tot een beheeromgeving waarmee u productfeeds kunt toevoegen, is daarbij een onderdeel van het PHP script. Voor meer informatie is het aan te raden om de website affiliate shop eens te bekijken. U geeft aan welke domeinnaam u wilt gebruiken voor uw affiliate site en alles wordt dezelfde dag nog voor u geregeld.

Tevens voegt u zeer eenvoudig banners toe aan uw affiliate marketing winkel. U kunt met deze banners bepaalde producten extra aandacht geven. Met de backend van het script kunt u de banners heel eenvoudig toevoegen aan uw affiliate shop.

De verschillende componenten binnen uw affiliate webwinkel kunt u eenvoudig aanpassen via de beheerschermen. Via de beheeromgeving stelt u in binnen welke categorieën u de producten van uw affiliate shop wilt indelen. In het beheerpaneel kunt u ook alle meta gegevens voor de zoekmachines instellen van uw website en van de rubrieken. Over het starten van uw affiliate shop kunt u via de link in dit artikel meer informatie vinden. Naast een PHP script heeft u tevens webhosting en een passende domeinnaam nodig om uw eigen internetwinkel te kunnen beginnen.

Het is niet lastig om feeds binnen het affiliate script toe te voegen. U hoeft niets over programmeren te weten. U kunt van elke afzonderlijke feed zien hoeveel producten er binnen de shop zijn toegevoegd.In dit artikel leest u hoe u een eigen affiliate site kunt oprichten op een eenvoudige wijze. Wat u bij het maken van een affiliate site kunt gebruiken is een zogeheten PHP script. Via dit script laadt u periodiek productfeeds in om de producten binnen uw affiliate shop op te nemen.
Free Web Hosting