Betaalbaar een eigen startpagina website beheren

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? U kunt via de links op startpaginascript navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. U kunt op verschillende manieren de betaling verrichten. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

U heeft tijdens het aanmaken van een nieuwe startpagina de mogelijkheid om een keuze tussen 3 en 4 kolommen te maken. Dit kan per individuele dochterpagina worden ingesteld. Binnen deze kolommen maakt u rubrieken aan. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.
Free Web Hosting