Een nieuwe startpagina website bouwen

Aan de hand van de tips in dit artikel is het eenvoudig om uw eigen startpagina website te bouwen. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een dergelijk script is voor amper geld alvast aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Een startpagina website is uiterst interessant voor linkbuilding. Het is vaak mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Met behulp van het artikel Goede startpagina kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. Het zal niet gecompliceerd zijn om het startpaginascript te installeren.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een bezoeker kan zich aanmelden via uw website en vervolgens gemakkelijk een eigen startpagina maken. Bij het plaatsen van een nieuwe startpagina mag men daarbij het subdomein zelf kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. De koppeling tussen de dochterpagina en het opgevraagde subdomein legt het startpagina script zelf. Met behulp van het beheeromgeving past men een dochterpagina zeer gemakkelijk aan. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Bezoekers kunnen op diverse manieren betalen voor een link. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt daarbij affiliate banners aanmaken of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting