CMS software info

Een eigen website kan u helpen bij het vergroten van uw online vindbaarheid. U kunt een website bouwen met behulp van een tool voor website beheer. Men spreekt tevens wel van een content management systeem of kortweg CMS systeem. Ook als u geen technische achtergrond heeft, kunt u goed leren werken met een content management systeem. Metadata voor de zoekmachines zijn per afzonderlijke pagina in te vullen. Zo weet u zeker dat de zoekmachines dit op de juiste manier zullen oppikken.

Wilt u meer weten over dergelijke tools, dan verwijs ik u met plezier naar het artikel Wat is een CMS systeem?. Het wijzigen van uw website is eenvoudig te doen met het beheergedeelte. Inloggen is wel noodzakelijk voordat u wijzigingen kunt doorvoeren. De diverse elementen van uw website hebben in de beheergedeelte hun eigen onderdeel.Het is niet moeilijk om het correcte beheerscherm te vinden. met behulp van het menu navigeert u er makkelijk naartoe.

Met het CMS pakket is het vrij eenvoudig om een klantenoverzicht te aanmaken op uw zakelijke website. Een klant in het overzicht plaatsen, doet u met behulp van de beheeromgeving. Is er op een later tijdstip de behoefte om het klantenoverzicht te veranderen? Of zou u een klant van de lijst af willen halen? U kunt een klant gemakkelijk weer aanpassen of verwijderen.

Op het moment dat u dat wenst dan kunt u gebruik maken van automatische updates. Met uw licentiesleutel kan het systeem kijken of er een nieuwe versie geïnstalleerd kan worden. Nieuwe versies worden zonder dat u zelf iets hoeft te doen, door het systeem opgehaald en geïnstalleerd. U ontvangt een e-mail wanneer er een automatische update heeft plaatsgevonden. U krijgt de beschikking over een online verkoopkanaal. Klanten kunnen online betalen. Digitale producten zijn nadat de betaling is gelukt, meteen te downloaden. De inhoud en de titel van de e-mail die de koper ontvangt, kunt u met behulp van het beheerpaneel wijzigen.
Free Web Hosting