Portaalsite samenstellen informatie

Startpagina’s vormen een essentieel onderdeel bij iedere serieuze linkbuilding activiteit. Men maakt daar dan verder gretig gebruik van. U kunt zelfs Nederlandse scripts kopen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. U kunt meer lezen op Aanmelden startpagina indien u wel benieuwd bent naar zulke startpagina scripts. Hoe u een dergelijk script in uw bezit kunt krijgen, leest u op die pagina.

Geld verdienen met het betreffende startpagina script is prima te doen. U kunt met behulp van uw startpagina website links verkopen en online geld ontvangen met behulp van een betaalkoppeling. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u enorm gemakkelijk in het beheeromgeving instellen. Er is daarnaast een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Banners kunnen door middel van banner rotatie worden afgewisseld. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Startpagina’s zijn uitermate uitstekend voor linkbuilding. U kunt de startpagina dochters per onderwerp inrichten. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Dit subdomein kunt u bij het aanmaken van een startpagina zelf kiezen. U kunt op deze wijze de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Er kan tevens nog een aparte tekst worden aangemaakt binnen iedere rubriek op een dochterpagina.

We brachten u er eerder vast van op de hoogte. Op een startpagina kunnen er nog extra widgets worden geplaatst. In eerste instantie is het niet ingewikkeld om het meest recente nieuws toe te voegen. Een andere mogelijkheid is een weerkaartje toevoegen. Met het script kunt u een dergelijke widget zeer gemakkelijk op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. De kleuren van de startpagina website veranderen is bovendien zeer makkelijk.
Free Web Hosting