Maak een nieuwe portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina te zien krijgt. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is daarbij veilig in elkaar gezet.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpaginascript. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Aangezien men simpel een gebruikersaccount kan registreren, is voldoende beveiliging van cruciaal belang voor uw startpagina website. U kunt de pagina Startpagina website opzetten info doorlezen op het moment dat u wel oor naar zo een soort script heeft. In het geval dat u het script aanschaft, hoeft u niet zelf meer te programmeren in PHP. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. Naast links kunt u tevens teksten en allerlei widgets aanmaken aan uw startpagina’s. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Een goed beveiligd startpaginascript is cruciaal aangezien de bezoeker een gebruikersaccount kan registreren.
Free Web Hosting