Hoe maak ik een startpagina

Het is veel eenvoudiger om een startpagina website te starten dan u in eerste instantie zal denken. Het is relatief eenvoudig met behulp van een startpagina script te realiseren. U kunt via deze pagina meer hierover te weten komen. U kunt hier daarnaast een verwijzing naar een ander informatief artikel vinden. Op een startpagina website bevinden zich dochterpagina’s. In veel gevallen zal een startpagina rondom een bepaald onderwerp zijn gebouwd. Bovendien is een algemene startpagina bij veel websites maken toegestaan. Er zijn een aantal Nederlandse startpagina websites waarop het aanmaken van een dochterpagina gratis is.

Online is er meer over zo een script te lezen. Handige informatie is bijvoorbeeld te vinden op Hoe bouw je een startpagina. Het script waarnaar daar wordt verwezen ondersteunt u bij het maken van uw eigen startpagina website. Wilt u het meest recente nieuws tonen, dan is dat geen probleem. Het plaatsen van een widget op uw startpagina is kinderspel. Een betaalde link aanmelden op uw startpagina website is met het script gemakkelijk. Dit geeft u een optie om geld te verdienen met het startpaginascript. U kunt verschillende prijzen hanteren voor een link op de voorpagina en een link op een gewone dochterpagina. Met behulp van diverse betaalmethodes kan er worden betaald.

Het startpaginascript geeft u de optie om per dochterpagina de meta keywords en meta description in te stellen. Per dochterpagina worden er wat statistieken weergegeven. Dochterpagina’s krijgen tevens een eigen subdomein toegewezen. Schaft u het script aan, dan is zelf programmeren niet nodig. Alle functionaliteiten die nodig zijn voor een startpagina website worden met het script geleverd.
Free Web Hosting