Begin een moderne portaalsite

Wilt u meer informatie over het starten van uw eigen startpagina website? Op deze pagina vindt u informatie die u op weg helpt. Voor een aanzienlijk deel bestaat een dergelijke website uit verwijzingen naar andere websites. Er zal in veel gevallen sprake zijn van een indeling op thema. U zult zien dat een dergelijke site uit een aantal dochterpagina’s zal bestaan. De sites waarnaar wordt verwezen op een individuele dochterpagina zullen over dat enkele onderwerp gaan.

U kunt zelf aan de slag gaan om een startpaginascript te bouwen. Hier kan best wat tijd in gaan zitten. U kunt dan ook gebruik maken van een kant en klaar script voor het bouwen van uw startpagina website. Meer informatie daarover kunt u vinden op de pagina Het maken van uw moderne startpagina website. Met een kant en klaar startpagina script is het niet meer nodig om zelf te programmeren. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script bovendien een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Een gebruikersaccount kan worden gebruikt om de eigen startpagina’s samen te stellen en bij te werken. Tevens heeft u de mogelijkheid om de startpagina’s te voorzien van een aantal diverse widgets. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het plaatsen van een nieuwe dochterpagina. Ook kunnen de belangrijke gegevens voor de zoekmachines zoals Google worden ingevoerd.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Metagegevens kunnen soms daarbij per afzonderlijke linkcategorie worden ingevoerd. Voor iedereen die iets doet met zoekmachine optimalisatie, is een startpagina script uiterst interessant. U heeft de optie om tekst met belangrijke zoekwoorden te plaatsen bij een categorie. U kunt de aanschafkosten dubbel en dwars terugverdienen met de verkoop van backlinks met behulp van uw startpagina website. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links simpel te doen. Wilt u banners plaatsen op uw startpagina website? Het startpagina script heeft functionaliteit waardoor u dat uiterst gemakkelijk kunt doen. Met behulp van een banner rotator kunnen banners worden afgewisseld.
Free Web Hosting