Een uitgebreide portaal site vormgeven

U kunt een PHP script dat bedoeld is voor het maken van een startpagina website, ook eenvoudig inzetten voor het maken van een affiliate website. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. Het is mogelijk om verschillende rubriektypen aan een dochterpagina toe te voegen.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Een korte tijd geleden is er een script uitgekomen waarmee u gemakkelijk uw eigen startpagina website bouwt. Dit script is betaalbaar aan te schaffen via de link op Maak professioneel een uitgebreide portaal website. De ontwikkelaar heeft het script met de programmeertaal PHP gebouwd. Het draaien van PHP scripts zal bijna nergens een probleem zijn.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. U hoeft geen aparte folder per dochterpagina aan te maken op uw webhosting pakket. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Het centrale blok code zal de juiste pagina gegevens uit de database ophalen. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Daarbij kan men bij iedere dochterpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina dient te bestaan. Men kan rubrieken heel gemakkelijk slepen met de muis.
Free Web Hosting