Een eigen portaalsite beginnen

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo zal de browser de juiste startpagina tonen aan de bezoeker. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem daarnaast zo veilig mogelijk gemaakt.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website eenvoudig te doen zijn. Het idee is dat u het startpagina script installeert op uw webruimte. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Er zijn voldoende scripts te kopen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Het artikel Eigen startpagina kunt u lezen als u wel nieuwsgierig bent naar zo een script. U kunt daarmee een grote hoeveelheid tijd besparen. U kunt direct beginnen met content op de website aanmaken.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Dit is wel nodig aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.
Free Web Hosting