Uw eigen portaalsite samenstellen

Het is niet heel moeilijk om zelf een startpagina website samen te stellen. Hiervoor gebruik maken van een startpagina PHP script is een goed plan. Met een ondersteunend PHP script is er zelfs geen kennis van websites maken nodig. Zelf als u nauwelijks kennis heeft van websites maken, kunt u via het script redelijk eenvoudig uw eigen startpagina website in elkaar zetten.

Het artikel Startpagina Script is een goed startpagina als u meer wilt weten over zo een script. Daar vindt u een verwijzing naar een betaalbaar startpaginascript. Een startpagina website opzetten is heel eenvoudig te doen met zo een script. Het installatiescript dient op uw webhosting pakket te worden uitgevoerd. Wilt u dat uw website via een mooie domeinnaam te bereiken is, dan dient u deze domeinnaam te registreren.

Er zit geen limiet aan het aantal dochterpagina’s dat u op uw startpagina website kunt aanmaken. Vaak gaat een dochterpagina over een enkel onderwerp. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe dochterpagina kunt invoeren, kunt u in uw voordeel gebruiken. Zo kunt u relevante zoektermen opnemen in het subdomein. Verder is het mogelijk om afzonderlijk de belangrijke zoektermen per individuele dochterpagina in te stellen.

Men kan zich aanmelden voor een nieuw account via een speciaal daarvoor gemaakt aanmeldformulier. Na de aanmelding kan men inloggen met het aangemaakte account. Zodra men is ingelogd, kan men aan de slag met een eigen startpagina. Het gaat niet alleen om links die makkelijk toe te voegen zijn. Men kan naast links ook widgets toevoegen aan een startpagina. Een beheerder kan de metagegevens van zijn startpagina eenvoudig instellen tijdens het aanmaken.

Binnen de beheeromgeving kunt u met een beheeraccount van meer opties gebruikmaken. Het toevoegen van banners die op elke pagina zullen worden weergegeven is mogelijk. Ook kunt u de algemene kleurstelling van uw website aanpassen. De koppeling tussen een aanvraag en de juiste dochterpagina legt het script voor u. Aan de hand van het opgevraagde subdomein zal het script de juiste pagina inhoud uit de database ophalen en weergeven in de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting