Een marktplaats runnen

Met behulp van een PHP script kunt u zelf een advertentiewebsite maken. Een beheerpaneel wordt met het script meegeleverd. Het plaatsen van een advertentie is eenvoudig. Na het aanmaken van een advertentie kan een advertentie worden gewijzigd of verwijderd.

Het artikel Een eigen advertentie site bouwen bevat alle benodigde informatie over het PHP script. De betreffende pagina bevat ook een link naar het advertentie script. Op die website is het mogelijk om het script te downloaden. De bestanden kunt u simpelweg op de webserver plaatsen. Er kan met het installatieproces worden begonnen nadat u de bestanden heeft neergezet. De belangrijkste informatie rondom uw website kan eenvoudig via het installatieprogramma ingevuld worden.

Meer informatie over het advertentiescript kan worden geraadpleegd via de website van de aanbieder. De verschillende functies worden uitvoerig omschreven. Zo is het ook voor iemand zonder technische kennis mogelijk om gebruik van het script te maken. Voor het genereren van extra inkomsten is het script heel makkelijk in te zetten.

Er kunnen verscheidene bannerruimtes worden aangemaakt tussen de advertenties door. Er zijn een aantal opties die bij het plaatsen van een advertentie kunnen worden gekozen, waarvoor u per optie een bedrag kunt rekenen.
Free Web Hosting