Eigen startpagina maken met het startpagina script

Heeft u een eigen website, dan is het aan te raden om ook een startpagina aan te maken. U mag op een startpagina namelijk links plaatsen naar andere websites. Links zorgen dat uw site stijgt in de zoekresultaten van Google. Bij de meeste sites is het gratis om een dochterpagina aan te maken. Het maken van uw eigen startpagina kan op een groot aantal websites.

Met uw dochterpagina kunt u ook een extra inkomen genereren. Dit terwijl u verder geen kosten heeft voor de startpagina. Bedrijven willen graag betalen voor een goede en blijvende link. Een voorwaarde is dan wel dat u uw dochterpagina serieus bijhoudt.

U kunt het op allerlei manieren invulling geven wanneer u uw eigen startpagina website heeft. U heeft dan alles in eigen beheer. Via de volgende link kunt u extra informatie vinden: Startpagina en startpagina script. U kunt daarmee uw eigen startpagina website neerzetten. Er is geen technische kennis nodig. Er is geen kennis van HTML nodig.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Op de website Eigen startpagina met het startpagina script is daar meer informatie over in te winnen. Een startpagina kan extra inkomsten binnenhalen. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.
Free Web Hosting