Wat is een startpaginascript?

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Een startpagina gaat meestal over een enkel onderwerp.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. De pagina startpaginascript bevat er informatie over. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Wordt er een retourlink gevraagd? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? In veel gevallen kunt u de retourlink op een startpagina plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting