CMS beheer pluspunten

Zelf een website bouwen is ook zonder verstand van HTML prima te doen. Via de beheeromgeving van een CMS systeem kunt u iedere denkbare wijziging gemakkelijk doorvoeren. Het is dus niet alleen meer weggelegd voor programmeurs of technische mensen. Neem door wanneer u wel interesse heeft in het gebruik van een CMS systeem. Op verschillende vlakken heeft u voordeel wanneer u een content management systeem gebruikt. Voor een simpele website heeft u een ruime keuze. Uw website wordt voorzien van een contactpagina. U kunt dit formulier vrij eenvoudig naar wens aanpassen. Spam die wordt ingevuld, zal door het CMS pakket tegengehouden worden. Dit zal de hoeveelheid spam flink beperken. Kennis van websites maken is absoluut niet nodig om een CMS pakket te kunnen gebruiken.

Een beheerdersaccount kunt u tijdens de installatie laten aanmaken. Met dit beheerdersaccount kunt u op latere tijdstippen toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het beheerpaneel is zo gemaakt dat er nauwelijks technische kennis voor nodig is. De programmeurs hebben de belangrijkste werkzaamheden reeds voor u gedaan.

U kunt eventueel meer gebruikers aanmaken als u dat wilt. Wilt u in teamverband werken aan de website, dan is dat met een CMS pakket dus prima te doen. Het is dus niet nodig om het gebruikersnaam en het wachtwoord van uzelf aan anderen te geven. Er is gewoon een gebruikersaccount voor de ander aan te maken. Natuurlijk kan een gebruiker zijn wachtwoord vergeten. Onderaan het inlogformulier is een optie voor wachtwoordherstel. Wanneer het e-mailadres bekend is binnen het content management systeem, dan zullen de instructies naar het e-mailadres worden gestuurd.
Free Web Hosting