Je marktplaats betaalbaar bouwen

Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. Een PHP goed script voor advertentie website maken, daarnaar wordt op advertentie website verwezen. Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Houd er wel rekening mee dat het script een database zal gebruiken. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Het script is aan diverse payment services providers te koppelen. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Via een formulier die zichtbaar is bij iedere advertentie, kan men eenvoudig een bericht sturen naar een adverteerder. Met 1 muisklik haalt u dat formulier tevoorschijn. Het advertentie script zal daarbij letten op eventuele spam. Bezoekers kunnen eventueel een klacht over een adverteerder indienen via een ander eenvoudig op te vragen formulier. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. De opties kunt u in de regel zelf instellen. De plaatsing van banners op uw marktplaats website is een andere mogelijkheid. U kunt bijvoorbeeld AdSense plaatsen op affiliate banners.
Free Web Hosting