Eigen startpagina online zetten

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. Startpagina’s kunnen helpen om uw zakelijke website beter vindbaar te maken. Zelf een complete startpagina website opbouwen is ook een goede optie. Op deze website kunt u uw andere site(s) promoten. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

Er is dan geen zekerheid over het voortbestaan van uw dochterpagina. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Na enige tijd kan men besluiten uw pagina uit de lucht te halen wanneer er op dat moment nog steeds niet aan de voorwaarde wordt voldaan.

De pagina Beheer van uw startpagina kunt u doornemen als u meer kennis over dit onderwerp wilt vergaren. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Het is ook mogelijk een hele startpagina website samen te stellen. U bent dan de baas over de hele website. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.
Free Web Hosting