Een nieuwe startpagina online zetten

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. In feite is een startpagina een linkpagina met daarop ondersteuning voor rubrieken. Met uw startpagina helpt u met het vervullen van een specifieke informatiebehoefte.

Nu is het fijn wanneer daar ook een zekere beloning tegenover staat. Zorgen dat u voor het maken en beheren van de dochterpagina wordt beloond, kan door inkomsten te genereren via deze pagina. Het tonen van advertenties op uw pagina is een mogelijkheid. Bij Google Adsense hoeft u bijvoorbeeld alleen maar een code te plaatsen, en er worden automatisch geschikte advertenties getoond.

Geld verdienen is dus ook mogelijk met uw startpagina. Op de pagina Startpagina overzicht kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Heeft u op meerdere startpagina websites een dochterpagina dan wordt het verkopen van link-pakketten mogelijk. Men koopt dan een aantal links bij u.

Interessant zijn de startpagina scripts. Dit script maakt het mogelijk om uw eigen startpagina website te installeren. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Heeft u gemotiveerde bezoekers die ook regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken op uw website, dan zal uw website snel groeien.
Free Web Hosting