Makkelijk een nieuwe startpagina website bouwen

Houdt u zich met zoekmachine optimalisatie bezig? Als u nog geen startpagina website heeft is het een goed idee om daar nu mee te beginnen. Op een startpagina website kunt u de links naar onderwerp indelen. Naast reguliere links is ook het plaatsen van affiliate links mogelijk.

Men kan zich gemakkelijk op uw website registreren. Dit doet men met een aanmeldformulier. Met een gebruikersaccount kunnen mensen zelf een startpagina maken op uw site. Het registratieformulier is ook gemakkelijk uit te schakelen. Zodat echt alleen u dochterpagina’s kunt aanpassen. Meer over een startpagina script kunt u lezen op Startpaginascript inloggen uitloggen.

U kunt rubrieken aan de startpagina’s toevoegen. U plaatst de rubrieken binnen deze links. Het script biedt de mogelijkheid om eigen HTML blokjes aan de website toe te voegen. Zo heeft u de volledige vrijheid over de content op uw startpagina site.

U kunt een subdomein aanmaken voor iedere individuele startpagina. U kunt zo belangrijke zoekwoorden ook nog eens in de URL van de dochterpagina verwerken. Het komt de ranking van de op uw startpagina site vermelde websites ten goede. De links staan immers op een pagina die een soortgelijk thema heeft.

Het script biedt mogelijkheden voor het genereren van een extra inkomen. U kunt heel makkelijk links verkopen met het PHP script. U kunt tevens affiliate links aan uw dochterpagina’s toevoegen. U verdient een commissie per verkoop wanneer er sprake is van affiliate marketing. Affiliate marketing kan via een netwerk zoals Daisycon worden gedaan. U kunt op deze manier de aanschafkosten weer terugverdienen.
Free Web Hosting