Eigen Markplaats Bouwen

Zelf een PHP script bouwen is niet meer nodig. De mogelijkheid om een account aan te maken bestaat voor bezoekers. Advertenties kunnen worden aangemaakt met een eigen account. Extra inkomsten kunnen met het advertentie script worden gegenereerd. Lees snel door wanneer u dat wel ziet zitten.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. Middels het artikel marktplaats script kunt u meer informatie over dit script krijgen. Met een paar makkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Dit marktplaats script behandelen we ook in dit artikel kort. Het bevat een veilig PHP inlogsysteem voor de beheeromgeving. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. De bezoeker kan de laatst bezochte advertenties in een overzicht zien. Op deze verstandige kan men een eerder bezochte advertentie opnieuw bekijken. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan aanmaken is met behulp van de backend omgeving instelbaar. Kleuren en categorieën op uw site kunt u eenvoudig wijzigen. Met een aanmeldformulier is er simpel een nieuwe gebruiker aan te maken. Een nieuwe advertentie plaatsen is met een gebruikersaccount mogelijk.

Men kan op spullen reageren met behulp van een bijzonder hiervoor bedoeld formulier. Op het moment dat hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Er kan vervolgens middels e-mail een afspraak gemaakt worden over de verkoop van de spullen. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. Hiermee is een uitstekende positie in Google te realiseren. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.
Free Web Hosting