Uw eigen startpagina op touw zetten

Voor het aanmaken van uw eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u diverse redenen hebben. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Wat ook een drijfveer kan zijn is de wens om extra inkomsten te genereren. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Zorg dat u het juiste e-mailadres opgeeft, want deze moet vaak na de aanmelding worden bevestigd.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel Een eigen startpagina maken door te nemen. Het artikel biedt een goed startpunt voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Het is niet zo heel ingewikkeld om uw eigen startpagina aan te maken.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.
Free Web Hosting